Klanten beoordelen

Gemiddeld 5 sterren van 19 beoordelingen

Lees hier hoe klanten van mij de werkzaamheden hebben ervaren. Uiteraard hoop ik dat u tevreden bent en vind ik het leuk als u een beoordeling achterlaat op mijn website.

Reviews van mijn klanten

Fam. Van eekelen

Dennis heeft bij ons de badkamer en toilet vernieuwd. Ook nog het één en ander aan de CV nagekeken. Alles is schitterend geworden. Van begin tot het einde een vakman en prettig persoon. Denkt altijd in oplossingen.

Lisette

Onze verwarming was stuk en aan vervanging toe.
Dennis heeft op zeer korte termijn en op vakkundige een nieuwe ketel geplaatst.
We zijn erg tevreden over zijn manier van aanpak.

Marianne Fransen

Dennis heeft bij ons een kraan vervangen en een verwarming gehangen
Wij zijn zeer tevreden !

Guus de Bruijn

Super snelle levering !
En alles mooi gemaakt super tevreden

KdV

Dennis, je hebt ons op een geweldige manier uit de brand geholpen. (Uit het water eigenlijk)
De manier waarop jij de schade hebt weten te beperken door je vakkundig werken is geweldig!
Dank hiervoor en ik kan niet anders dan een goede aanbeveling geven.

I Salmans

Vriendelijk en vakkundig. Zeer tevreden!

Niels Gomes

Dennis heeft tot grote tevredenheid bij ons vloerverwarming geïnstalleerd. Tijdens de verbouwing bleek dat we tevens de toiletgroep, keuken en bijkeuken wilden veranderen. Geen makkelijke klus, maar ook dit was geen enkel probleem. Met deskundig advies, duidelijke afspraken en een mooi resultaat zijn we uiterst tevreden.

Echt een vakman die ik iedereen kan aanraden!

Luc Aspers

Dennis heeft het sanitair gemaakt en leidingen gelegd in het huis. Denkt goed mee in oplossingen, komt zijn afspraken na (optijd beginnen en is flexibel) en geeft advies op basis van zijn ervaringen. Top werk geleverd, erg netjes en professioneel!

Familie Leenders

Dennis heeft bij ons de verbouwing/renovatie van de badkamer gecoördineerd en uitgevoerd. Naast vakkundig werken blonk hij ook uit in het communiceren en adviseren; zaken die voor ons erg belangrijk zijn. Dennis werkt transparant en kijkt vooruit. Dit hebben wij als erg prettig ervaren. Wij bevelen Dennis dan ook van harte aan en zullen in de toekomst ook zeker gebruik blijven maken van zijn diensten!

E. Moonen

Dennis is een zeer ervaren en deskundige vakman. Hij heeft de werkzaamheden bij ons volledig naar wens uitgevoerd, waarbij hij nauwkeurig werkt. Voor de volgende klus komen we zeker terug bij hem!

Sijben

Dennis heeft bij ons veel dingen gemaakt, het leidingwerk en de installatie van de badkamer, het verplaatsen van de cv ketel en de vloerverwarming op de begane grond. Dennis denkt goed mee in de mogelijkheden en heeft alles zeer netjes afgewerkt, wij zijn dus erg tevreden!

Salmans

GOED WERK GELEVERD
DENNIS IS EEN VAKMAN

Schrijf zelf een Review

79 + 5 =