Klanten beoordelen

Gemiddeld 4.96 sterren van 25 beoordelingen

Lees hier hoe klanten van mij de werkzaamheden hebben ervaren. Uiteraard hoop ik dat u tevreden bent en vind ik het leuk als u een beoordeling achterlaat op mijn website.

Reviews van mijn klanten

Niels Gomes

Dennis heeft tot grote tevredenheid bij ons vloerverwarming geïnstalleerd. Tijdens de verbouwing bleek dat we tevens de toiletgroep, keuken en bijkeuken wilden veranderen. Geen makkelijke klus, maar ook dit was geen enkel probleem. Met deskundig advies, duidelijke afspraken en een mooi resultaat zijn we uiterst tevreden.

Echt een vakman die ik iedereen kan aanraden!

Luc Aspers

Dennis heeft het sanitair gemaakt en leidingen gelegd in het huis. Denkt goed mee in oplossingen, komt zijn afspraken na (optijd beginnen en is flexibel) en geeft advies op basis van zijn ervaringen. Top werk geleverd, erg netjes en professioneel!

Familie Leenders

Dennis heeft bij ons de verbouwing/renovatie van de badkamer gecoördineerd en uitgevoerd. Naast vakkundig werken blonk hij ook uit in het communiceren en adviseren; zaken die voor ons erg belangrijk zijn. Dennis werkt transparant en kijkt vooruit. Dit hebben wij als erg prettig ervaren. Wij bevelen Dennis dan ook van harte aan en zullen in de toekomst ook zeker gebruik blijven maken van zijn diensten!

E. Moonen

Dennis is een zeer ervaren en deskundige vakman. Hij heeft de werkzaamheden bij ons volledig naar wens uitgevoerd, waarbij hij nauwkeurig werkt. Voor de volgende klus komen we zeker terug bij hem!

Sijben

Dennis heeft bij ons veel dingen gemaakt, het leidingwerk en de installatie van de badkamer, het verplaatsen van de cv ketel en de vloerverwarming op de begane grond. Dennis denkt goed mee in de mogelijkheden en heeft alles zeer netjes afgewerkt, wij zijn dus erg tevreden!

Salmans

GOED WERK GELEVERD
DENNIS IS EEN VAKMAN

Joost Gieben

Zowel zakelijk als privé laten wij zo veel mogelijk werk door Dennis uitvoeren.
Waarom, harde werker heeft altijd een oplossing paraat, werkt netjes en is deskundig!

R.Heuvelmans

Dennis heeft zeer deskundig de elektrische boiler aangesloten. Goed advies en snel werk. Dennis denkt mee met de klant en geeft goed advies. Service is prima. Volgende klus weer voor Dennis.

Frank van Ratingen

Dennis heeft bij ons het sanitair op de badkamer geplaatst. Alles correct geleverd en netjes gewerkt!

Jan van den Berk

Snel en deskundig advies én installatie. Top werk.

Teun van Berne

Vloerverwarming door Dennis laten aansluiten. Zeer tevreden over de werkzaamheden en we komen zeker terug voor een volgende klus!

Fam Jacobs

Dennis heeft bij ons het sanitair op de badkamer geplaatst. Alles correct geleverd en netjes gewerkt!

Schrijf zelf een Review

81 + 1 =